Povestea unui caine

Ma numesc Piki, sunt un caine de rasa (o femela Bichon de culoare neagra) si am 3,7 ani. Cand eram un puisor, am fost adoptata de o familie tare de treaba, formata din Radu, Lili, Eugen si Oana. Dar eu o consider stapana mea pe Oana, adica pe fiica lui Radu si a Lilianei si asta poate pentru ca iubesc tinerii si ea are un suflet bun si nevinovat la fel ca al meu.

Aceasta familie ma iubeste tare mult, ma ingrijeste, ma hraneste bine si sanatos, ma duce periodic la veterinar, ma scot la plimbare mai mereu, mi-au facut si hainute speciale. Si eu ii iubesc tare mult pe toti, pe Oana o ador, ma tin dupa ea peste tot, dorm in camera cu ea, doar ca.... Acum ceva timp, cam anul trecut pe vremea asta, Oana a cunoscut un baiat (si el de treaba) si se iubesc tare mult; se gandesc sa se casatoreasca in 2012, asa ca au plecat sa munceasca in Venetia ca sa stranga bani de nunta. Pe mine m-au lasat cu Radu, ne tinem reciproc companie, pentru ca in casa am mai ramas doar noi 2; si Lili a plecat in Venetia la munca, sa stranga si ei bani pentru zestrea Oanei. Multa vreme am fost putin dezorientata, speriata, am crezut ca ma va parasi si Radu, dar m-am convins ca nu e asa.

Ce sa facem acum? Ne-am cam speriat noi, eu si Radu, cand ne-am vazut dintr-o data singuri intr-o locuinta goala.... dar asta e situatia. Pe Radu il vad cateodata trist, ii e dor de Lili, iar seara intra pe messenger sa vorbeasca cu ea, dar si cu Oana. De cate ori le aud vocea, incep sa latru puternic ca sa ma auda pana acolo, in Italia. Ele se bucura de fiecare data si imi spun bucuroase "Asa, Piki, latra-ne; ne e dor de tine tare mult." Si mie imi e dor de ele, cateodata as vrea sa ma ridic pe labutele din fata si sa le ling pe obrajori prin intermediul calculatorului, asa cum faceam cand ma jucam cu ele si-mi exprimam iubirea fata de ele.

Pana una alta, nu-mi ramane decat sa astept momentul reintoarcerii.... Si cand ma gandesc ca voi, oamenii, nu credeti ca noi, animalele, va iubim enorm! Si va rog din tot sufletul sa luati in grija cate un mic animalut si iubiti-l din tot sufletul, nici nu va imaginati cu cata iubire va putem recompensa.

                                                                Piki



                                      Piki si eu, proprietara blogului

Piki si Oana, in centrul fotografiei


Comentarii

  1. Draga Piki esti o catelusa pufoasa si haioasa asa am auzit eu despre tine. Nu fi trista si necajita, stapanii tai se vor intoarce si-ti vor aduce multe bunatati de sa te lingi pe botic. pana atunci ca sa-ti treaca de urat eu te sfatuiesc sa te joci cu cu Adelina care si ea te iubeste foarte mult si are mereu pentru tine ceva bun de papat! Si ai vazut ce frumos scrie dupa dictarea ta latrata!:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!