Bocca della verita!

Arta ghicitului in palma are o istorie milenara si este greu de stabilit unde anume a aparut initial. In Evul Mediu, magii stapaneau aceasta tehnica la perfectie. In secolul al XVII-lea chiromantia era predata ca disciplina stiintifica in mai multe universitati din Europa. Ulterior, din cauza prigoanei indreptate impotriva stiintelor oculte, ea si-a mai pierdut din popularitate, dar a revenit in forta in secolul al XIX-lea.

In prezent, chiromantia a evolutat, nu mai este chiar ceea ce a fost.
Zilele trecute am intrat in Mall in Rm. Valcea si atentia mi-a fost atrasa de ceva.... M-am apropiat si am vazut ceea ce vedeti voi in poza atasata la aceasta postare. M-am uitat cu atentie la acest obiect si am descoperit ca se numeste BOCCA DELLA VERITA si ghiceste in palma destinul. "Ce s-a mai inventat! I-auzi, sa-mi ghiceasca mie destinul in palma acest aparat! Nu cred eu asa ceva.", ma gandeam in timp ce il studiam cu atentie. Dar curiozitatea a fost prea mare si am cedat. Am introdus in aparat 2 lei, ca altfel nu se deranja sa-mi ghiceasca, apoi am introdus mana stanga intr-un orificiu special (adica in gura aparatului) si am astepta cateva momente. In timpul cat am asteptat m-am uitat la palma care era desenata pe aparat si am vazut cum se colorau liniile acesteia. Eram chiar curioasa sa vad ce-mi rezerva destinul.

Dupa cca 30 de secunde am scos mana din aparat si acesta a eliberat un tichet care, in cateva randuri, mi-a trasat viitorul. Viata unui om in doar cateva randuri!!!!  Mai jos va fac cunoscut si voua destinul meu.

"La BOCCA della VERITA. Iata ce iti spune vocea adevarului:

Ca sa-ti satisfaci dorintele esti in stare de agresivitate.
Esti sanatos, ai grija de asta.
Iti cade greu sa traiesti sanatos.
Fara inima, nu poti avea sentimente adanci.
Invata, gandeste, actioneaza. Zilele iti trec nefacand nimic.
Aproape totul iti reuseste in dragoste, toate portile ti se deschid."

Eeee, ce ziceti, voi avea un viitor stralucit? Sunteti si voi la fel de lamuriti ca si mine?!
P.S.: Tichetul l-am pastrat drept amintire si dovada ca nimeni in afara de Dumnezeu nu stie, de fapt, ce ne rezerva viitorul.

Comentarii

  1. Buna ziua Dra Adelina
    Intimplator am intrat pe blogul...nascut pe 4 iulie... unde am facut citeva comentarii...Tinarul urmareste blogul dvs. Mi-a atras atentia titlul "Supravietuire"....si am intrat pe blogul dvs. Interesant...subiecte diferite si relaxante.Comentarii si pro si contra..Stilul de povestitor...capteaza imediat atentia si in acelasi timp relaxeaza...Cred ca sunteti o peraoana deschisa, sincera, comunicativa, dar si ambitioasa, putin misterioasa..., nu cred ca sunteti fitoasa, sofisticata.Va asemanati la stil cu nepotul meu....care traieste in Canada.Referitor la ultima postare a dvs.....eu studiez Parapsihologia...si cred in fenomenele paranormale.La varsta mea de 60 ani mi-am dezvoltat prin autocontrol, capacitatea de a intra in zona de unde Alfa.Am sa va citesc postarile in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Viitorul ti-l scri singur, nu ti-l poate spune o masinarie creata pentru ca unii sa profite de pe urma curiozitatii normale a oamenilor.Am auzit de chestia asta cu " gura adevarului".Nu mai tin minte de unde dar imi este cunoscuta legenda. Daca aveai mana acolo si spuneai o minciuna, harst, pa, pa manuta!:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!