A trecut un an de atunci....

A trecut un an de cand s-a intamplat.

Era 24 mai 2009. Era o seara placuta de mai, iar eu ma plimbam prin parc; am calcat gresit pe o bordura si am cazut, fracturandu-mi piciorul stang. Am ajuns la Urgenta, unde mi s-a pus piciorul in ghips. Am fost imobilizata timp de o luna si jumatate, iar apoi am facut fizioterapie pentru a ma recupera corect. Examenul de dizertatie l-am sustinut tot cu piciorul in gips. Toate acestea le-am povestit atunci cand am creat acest blog. De fapt, fiind cu piciorul in gips... mi-am gasit aceasta preocupare de a creea un blog si de a povesti ce mi s-a intamplat.

De atunci a trecut un an si multe lucruri s-au intamplat in viata mea, de fapt a noastra, a tuturor. Ce repede trece timpul... Intre timp am postat de blog si alte intamplari, citite si comentate de catre voi. De fapt, nu m-am gandit vreodata ca voi avea cititorii mei fideli. Va multumesc mult pentru acest lucru!

Ma gandec cu nostalgie la anul care tocmai a trecut si as vrea sa dau timpul inapoi, dar nu se mai poate. Stiu ca timpul e cel mai mare dusman al nostru, nu-l putem invinge. Asa ca... vreau sa ma bucur de prezent.
Promit sa mai postez si alte intamplari.
P.S.: Piciorul meu s-a recuperat cum trebuie, acum zburd ca o caprioara :).

Comentarii

  1. Doamne.. chiar asa Adelina, cat de repede s-a scurs anul acesta.Ca un puf au zburat zilele.Acum un an,pe vremea asta eram tampul-tampilor in materie de calculator si mai ales la messenger.Ma bufneste rasul cand imi aduc aminte ce pacalici eram:)). Despre blog, ce sa mai zic:era ceva complet strain pentru mine.Si atunci am cunoscut ,printr-o culme a hazardului incredibila, pe cineva care m-a initiat si care a fost modelul meu cand mi-am facut blogul.
    Multam mult,me dear teacher,pentru rabdarea de titan si pentru ca ti-ai batut capul cu mine.Pentru asta eu voi fi "semper fidelis".
    P.S. Stiu ca sunt cicalitor dar "zburda ca o caprioara",in fiecare zi.CONTINUITATEA este secretul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Offf, Mihai! Tu nu m-ai cunoscut pe mine acum cativa ani; eram studenta si habar nu aveam sa lucrez la calculator, eram tare... "inapoiata". Nici macar nu auzisem de folder sau fisier.

    Imi amintesc ca in anul I de facultate am dat examen la informatica si eram pe langa subiect, aveam impresia ca eu nu o sa reusesc niciodata sa iau examenul. Sti ce am facut? Am invatat pentru examenul de teorie, ca la practica eram varza. Cred ca am luat 7 sau 8 atunci.... Eram incantata ca am reusit :).

    Si acum imi amintesc de perioada aceea cand eram in ceata in privinta calculatorului. Acum... nu mai sunt chiar in ceata, am descoperit ce inseamna folder sau fisier, plus multe alte lucruri.

    Ma bucur ca informatiile mele ti-au fost de folos. Ai fost un bun invatacel, iar acum te descurci de nota 10.

    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!