Eu si timpul...


Pozele ma reprezinta pe mine de-a lungul ultimilor 3-4 ani. Sunt asezate in ordine cronologica.  Consider ca nu mai este nevoie sa le mai comentez, unele din ele au mai fost postate pe blog, altele nu.
Pozele vor "vorbi" de la sine.
                                                                           2006








                                                                            
                                                                            2008















2009



 














2010





























Comentarii

  1. Daca nu ai fi mentionat anul,oricine ar privi primele patru poze ar jura ca sunt ale unei pustioaice de 16-17 ani.
    In rest nu comentez nici eu nimic,cum ai spus si tu pozele ,,vorbesc " singure. Sa mai te aud eu ca spui ca nu esti fotogenica. Pozele dovedesc ca esti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti sta foarte bine in rochita. Ar trebui sa porti mai des. Experimenteaza si coafuri cu breton. La parul scurt am vazut, te prinde, de ce nu si la par mai lung?

    Ai multe poze frumoase si clare. Am vazut si-n alte posturi. Nu mai pune si poze neclare. Inteleg, aici erau din motive istorice, dar chiar si asa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihai, iti multumesc pentru aprecierile tale, stiu ca sunt sincere si de aceea ma bucura foarte mult.Ai fost prompt ca intotdeauna cu comentariile, si iti multumesc si pentru asta.


    "O valceanca", iti multumesc pentru faptul ca imi citesti blogul si ca ai si comentat.
    Mie nu-mi sta bine sa fiu tunsa cu breton, o stiu din propria experienta; bretonul imi face o fata alungita, nasapa... ca sa spun asa, nu ma avantajeaza sub nicio forma. Am avut si parul lung la un moment dat, dar am renuntat, prefer tunsorile ceva mai scurte, e mai comod, plus ca mie imi cade parul destul de mult....

    Primele mele poze din aceasta postare nu sunt neclare pt ca sunt mai vechi, ci pentru ca sunt facute cu o camera web. Acelea sunt singurele poze facute in acel an. Cred ca totusi sunt destul de clare ca sa fie totusi vizionate de cititorii mei. Asta e!

    Ma bucur ca ati citit pe blog si ca ati comentat. Toate cele bune amandoura!

    RăspundețiȘtergere
  4. In comentariul de mai sus am vrit sa scriu "naspa", nu "nasapa".....

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Adelina tu ai un suflet frumos si asta conteaza cel mai mult. Eati prea sincera. Trecind peste morala crestina te-as indemna sa fi mai vicleana..... si mai categoriga decit esti. O sa-ti prinda bine in viata.....fiindca daca esti bun esti considerat prost.
    MAMA

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!