Reteaua de socializare....

Mania "Facebook" a cuprins o parte din populatia Terrei. Se spune ca daca nu ai cont de Facebook, practic nu existi. Intram acolo sa aflam vesti noi despre diferite persoane si sa vedem poze noi ale cunostiintelor, amicilor, prietenior sau doar ca sa vedem pozele unor necunoscuti in cele mai noi, diferite si inedite ipostaze. O parte dintre cei de pe Facebook au fost acaparati de jocul/jocurile de pe acest site (ne construim case, ferme, familii; practic traim intr-o lume virtuala).

Ne alaturam diferitelor cauze, sustinem tot felul de proiecte ( copii bolnavi, oamenii la necaz, boicotam scumpirea benzinei sau se vrea demiterea diferitilor oameni politici).
Cum facem o poza noua, o postam pe acest site.

De curand, s-a realizat si un film numit "Reteaua de socializare" ("The social network") - in regia lui David Fincher -, filmul dezvaluindu-ne cum a luat "nastere" acest site revolutionar, dar si evolutia lui pana in prezent, filmul primind 4 premii Globul de Aur.

Vrem sau nu, ajungem sa avem un cont Facebook. De exemplu, eu multa vreme am refuzat sa am un cont pe acest site, pana cand si eu am fost infectata cu acest "virus".

Deci, ce facem? Suntem independenti, nu ne lasam acaparati de Facebook? Sau... ne vedem pe Facebook? :)))

Comentarii

  1. Eu nu am fost inca ,,infectat" de mania Facebook ,se pare ca am un soi de imunitate la acest site de socializare,dar in jurul meu se ,,imbolnavesc" oamenii pe capete!Roxana este de mult dependenta si isi construieste ferma dupa ferma!:))
    Oamenii sunt animale sociale si sunt atrasi de orice fel de opurtunitate de a interactiona,de a se cunoaste, de a comunica!
    pana la un punct este un site folositor ,periculos devine atunci cand numai deosebesti virtualul de real.
    Finalul postarii a fost tare iscusit formulat.Bravo,a fost de efect!
    Felicitari pentru noua,,hainuta" a blogului,este chic!Cand o uzi?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana la facebook au mai fost si alte retele de socializare, doar ca nu aveau atatea optiuni. Cred ca da dependenta doar daca nu ai altceva mai bun de facut! Intr-o vreme jucam Farmville la greu. Dar cand timpul a devenit insuficient, m-am lasat! Acum e doar...pentru socializare cu oameni pe care ii cunosc, dar care sunt mai greu de intalnit la o cafea din cauza distantei.

    RăspundețiȘtergere
  3. PS: imi place noul look al blogului. dar scoate optiunea cu introducerea unui cuvant inainte de postarea comentariului. mai bine seteaza ca tu sa-ti dai aprobarea pentru fiecare comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc pentru comentarii si ma bucur ca va place noul look al blogului meu.
    Mihai, foarte bine faci, e mai bine ca nu ai fost contaminat de acest "virus" numit Facebook.
    Deni, o sa tin cont de sugesti ta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!