10 ani de atunci.....

Au trecut 10 ani de cand am terminat liceul. Am pastrat amintiri placute petrecute alaturi de colegi si profesori. Dar, din pacate, cu foarte putini am pastrat legatura. 

Am absolvit un liceu cu profil economic in anul 2001. In liceu am avut un profesor de contabilitate pe care l-am indragit cu totii; la limba romana o profesoara foarte buna, dar exigenta (insa exigenta dumneaei ne-a folosit in pregatirea pentru bacalaureat); un profesor de matematica (dirigintele nostru) pregatit foarte bine, dar care nu avea metoda buna de predare si noi nu prea intelegeam la ore, eu trebuind sa fac meditatie la matematica ca sa invat pentru bacalaureat. Dar au fost 4 ani frumosi!

Anul acesta ar fi trebuit sa se organizeze reuninea de 10 ani, dar nu a mai avut loc. Nu s-a ocupat nimeni de organizarea ei, nu m-a anuntat nimeni de vreo intalnire, eram cativa care vroiam sa participam, dar nu stiam nimic de restul.... Imi pare rau ca nu a avut loc aceasta reuniune. Mi-ar fi placut sa ne revedem! Sper ca, totusi, candva, sa ne revedem cu bucurie Clasa de finante - contabilitate, promotia 2001!

Comentarii

  1. Anii de liceu ,cei mai frumosi ani.Anul viitor se implinesc 20 de ani de cand am absolvit liceul.
    Eu am incercat sa-mi gasesc fosti colegi pe situl acela ,,Colegii mei" dar nu am dat de nimeni pana acum. La noi s-a organizat reuniunea de 10 ani dar dupa cum ti-am povestit eu nu m-am dus.
    Doamne... cum a trecut timpul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi ne-am intilnit la 20 de ani. A fost bine. Mult mai bine decat ma asteptam. Poate reusiti si voi. Succes si rabdare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!