Un taximetrist cu chef de vorba.

Sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi....

Ma intorceam azi cu taxiul acasa.... Taximetristul, care avea chef de vorba, a inceput sa-mi povestesca diverse, iar la un moment dat mi-a spus:

-"Dra, azi un prieten care era la plaja pe malul raului Olanesti, m-a sunat si m-a rugat sa-i duc o bere. Am cumparat berea si m-am dus. Am ramas si eu cu prietenul meu cat sa schimbam doua-trei vorbe, cam 15-20 minute. In timpul asta mi-am dat tricoul jos, pentru ca era cald. Si, i-a ghiciti? M-am bronzat ca un tigru... I-a uitati, o dunga rosie , una alba... si asta pentru ca am stat ciuci, mai chircit, nu am stat intins pe prosop, langa prietenul meu, pentru ca trebuia sa ma intorc la serviciu."

Si, ca sa exemplifice, taximetristul si-a ridicat tricoul ca sa-mi arate cum se bronzase. M-am uitat si asa era, se bronzase ca un "tigru":)).

Mama m-a invatat sa nu intru in vorba cu taximetristii, pentru ca unii din ei sunt imprevizibili. Gestul taximetristului de a-si ridica tricoul in fata mea mi s-a parut deplasat.

Comentarii

  1. Si baremi era ceva de vazut sau doar te-a oripilat cu vreun fizic indoielnic de burtos din asta care se umple de bere toata ziua?:))
    Regula; cand mergi cu taxiul te asezi pe bancheta din spate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa burta nu parea sa bea bere toata ziua, nu era o burtica asa de urata. Dar o sa-ti urmez sfatul, de acum in colo nu voi mai sta in fata langa sofer, ci pe bancheta din spate. Iti multumesc pentru sfat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!