Stiati ca.....


1) Cat de destept este piciorul tau drept?
Incearca asta. Este de la un chirurg ortoped. Iti va pune mintea in incurcatura si vei continua sa incerci din nou si din nou pentru a vedea daca esti mai destept decat piciorul tau, dar nu veti reusi.

1. In timp ce stai la birou in fata calculatorului, ridica piciorul drept de pe podea si fa cu el cercuri in sensul acelor de ceasornic. 

2. Acum, in timp ce faci asta, deseneaza cifra "6" in aer cu mana dreapta. Piciorul isi va schimba sensul de rotatie. Inainte de sfarsitul zilei vei incerca din nou, daca nu ai facut-o deja. 

2) Charlie Chaplin devenise atât de popular la începutul secolului XX, încât se organizau în mod frecvent concursuri pentru a descoperi persoane care să-l poata imita mai bine pe celebrul actor.
Interesant este că, potrivit unei legende care circulă, pe la 1915, Charlie Chaplin s-a înscris şi el într-un astfel de concurs, ţinut în Monte Carlo sau în Elveţia (după unele versiuni, chiar în San Francisco)... în care trebuia să-l interpreteze pe Charlie Chaplin, vagabond... şi a pierdut!!! A ieşit pe locul doi, sau trei, iar lumea nici măcar nu l-a recunoscut fără machiaje!

3) Lungimea tălpii (de la vârful degetelor la călcâi) e egală cu lungimea antebraţului (de la încheietură la cot).

4) Creierul bărbaţilor este organizat fie pentru a vorbi, fie pentru a asculta. Nu le pot face pe amândouă în acelaşi timp. Asta înseamnă că dacă un bărbat vorbeşte, el a surzit, nu mai poate auzi nimic. Când vorbeşte, o femeie poate auzi în acelaşi timp. Deci, atunci când o femeie vorbeşte cu un bărbat, trebuie să-l lase să termine ce are de spus, altfel el nu poate auzi nimic.

5) Cercetatorii au stabilit ca relatiile sexuale armonioase contribuie la vindecarea durerilor de cap, reumatismului si te feresc de infarct. In plus, arde caloriile si ajuta la eliberarea endorfinelor (hormonul fericirii), ceea ce scade riscul aparitiei depresiilor. Faceti sex de doua ori pe saptamana si veti trai zece ani in plus.

6) In limba romana niciun cuvant nu rimeaza cu ''codru''.

7) Albatrosul Calator poate sta in aer ore intregi fara sa bata din aripi. Motivul? E pasarea cu cea mai mare anvergura a aripilor (cele mai lungi aripi, desfacute in zbor), cea mai mare deschidere a aripilor masurata pana in prezent fiind de 3.7 m. Albatrosul Calator seamana cu un pescarus, doar ca este mai mare.

8) Lacul Baikal este cel mai mare rezervor de apă dulce din lume, având o adâncime de 1,637 metri, fiind cel mai adânc lac de pe Terra. Apa sa este printre cele mai limpezi. Este complet înconjurat de munţi. Primeşte apele a peste 300 de râuri care se varsă aici. Un singur râu îşi are originea în Baikal, râul Angara. Lacul Baikal se află în Federaţia Rusă.

9) Corpul omenesc elibereaza in 30 de minute destula energie cat sa incalzesti un litru de apa.

10) Sexul este cel mai sigur tranchilizant si este de 10 ori mai puternic decat Valium-ul.

Comentarii

  1. -Ce spui tu ,straine?
    Codru n-are rime?
    Check this out:
    -Un poet cam ipohondru
    Cauta rime despre codru.
    sau
    -Cand vasleam pe raul Lotru
    am vazut pe mal un codru.(de paine..sic!)
    Q.E.D.
    Stiati ca....in limba romana pentru orice cuvant exista cel putin o rima?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Mihaela,

    Pentru ca vad ca iti place sa scrii pe blog si mie imi place sa te citesc, in primul rand vreau sa te felicit. Continutul original (personal) e foarte fain, la posturile cu glume/stiati ca/ poze adunate de pe internet cred ca mai ai putin de lucru.
    Indraznesc sa-ti dau cateva sfaturi:
    1. Incearca sa nu folosesti mai mult de doua culori ale fontului in acelasi post. (si ar fi bine ca rosu sa nu fie una dintre ele - nu pentru paragrafe intregi, oricum; e putin cam tipator)
    2. Daca iei informatiile de pe internet (dar si din carti) ar fi frumos sa pui sursele. (link)
    3. Punctul de mai sus e valabil si in cazul pozelor. tu ai multe poze proprii, dar si poze preluate din alte locuri (era un post mai vechi, cu ciudatenii)

    In rest, ma bucur sa te vad "supravietuitoare" si mersi pentru pozele din Valcea, ma fac sa-mi fie dor de casa.

    O (alta) valceanca

    RăspundețiȘtergere
  3. "10) Sexul este cel mai sigur tranchilizant si este de 10 ori mai puternic decat Valium-ul."

    Probabil ca e cum spui tu, nu am luat niciodata Valium :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!