si ce daca....

Zilele trecute ma uitam la stiri, pe ProTv. Una din stiri prezenta situatia de la Ocnele Mari (Judetul Valcea), se discuta despre surparea tavanului unei foste taverne de sare. Venisera televiziunile sa filmeze, erau acolo atat autoritatile locale, cat si cele centrale (prefectul de Valcea, presedintele consililui judetean, premierul Boc etc etc).

Fiti atenti ce "anomalie" descopar. Se prezenta interviul cu prefectul judetului Valcea, Dl. Remus Grigorescu. Doar ca.... cei de la ProTv ne-au contrazis, probabil ei traiesc intr-o alta Romania in care Ocnele Mari sunt in.... Ialomita:)). Da, dragii mei, pe ecran scria ca de fapt eu il vedeam la tv pe prefectul de Ialomita, cred ca Ocnele s-au "deplasat" din jud Valcea in jud. Ialomita si noi habar nu aveam, dar ei, ca niste oameni de treaba, s-au gandit sa ne anunte. Cred ca nici prefectul nu stiuse pana atunci ca isi mutase resedinta si serviciul:))) Vai de capul lor. Bine ca macar noi stim unde traiam, ca ei, se pare, sunt cu capul in nori.

Deci, dlor ziaristi protevisti, Ocnele Mari se afla in jud Valcea, nu in Ialomita. Mai invatati, voi trebuie sa informati oamenii, nu sa-i dezinformati.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!