An nou...

Un alt an se sfarseste, altul nou isi face incet incet aparitia.

In aceasta perioada, fiecare isi face bilantul evenimentelor care au avut loc in viata lui si bifeaza daca s-a indeplinit ceva din ce isi dorise cu un an in urma. Dar soarta nu tine mereu cont de ceea ce vrem noi si avem parte de evenimente neasteptate, care ne pot schimba cursul vietii la 360 grade, uneori in bine, uneori in rau. Dar fiecare eveniment nou reprezinta o lectie pentru noi si ne maturizeaza. Si atunci cand suntem din nou la sfarsit de an, o parte din prioritatile noastre se pot schimba si ne dorim lucruri total diferite fata de ceea ce ne doream cu an in urma.
Ieri i-am urat unui prieten ca in 2011 sa aiba parte de sanatate si mai multi bani... Iar el mi-a raspuns: "Lasa banii, ca nu sunt asa importanti daca nu ai parte si de alte lucruri mai importante in viata." Glumeata, i-am zis: "Bine atunci, iti doresc sa nu mai parte de bani..." :))

Voi v-ati gandit ce vreti sa realizati in anul ce vine? In 2010 vi s-au indeplinit planurile facute la sfarsit de 2009?

Dragii mei, aveti grija de voi in 2011, sa aveti parte de sanatate, dragoste si ceva bani. Stiti cum se spune? Banii nu aduc fericirea, dar o intretin. Dar sa nu uitam sa-L primim pe Dumnezeu in viata voastra si atunci vom fi cu adevarat fericiti si impliniti.

La revedere, 2010! Bun venit, 2011!


UN AN NOU FERICIT!



Comentarii

  1. ,,Vreme trece, vreme vine,
    Toate-s vechi si noua toate..
    ...Tot ce-a fost ori o sa fie,
    In prezent le-avem pe toate"
    Vechi sau nou,trecut sau viitor.. niste iluzii intre care calatorim imbarcati in prezent.Lasam in urma naluca trecutului si ne avantam cu sperante desarte spre fantasma viitorului.Asta este soarta vremelnicilor,o continua amagire!

    RăspundețiȘtergere
  2. Inplinirea viselor in noul an!!!

    LA MULTI ANI !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mi-am facut bilantul pe 2010 si nici planuri pentru 2011! Dar tie iti doresc sa gasesti ce cauti, sa faci ce-ti place si sa ai motive sa zambesti in fiecare zi! Si pe langa asta, sa fii sanatoasa si cei dragi tie, ca sa va bucurati impreuna de 2011!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!