Eu si NORA PENTRU MAMA la Rm. valcea

Sunt o fana a emisiunii "Nora pentru mama" (sau, mai nou, "Nora pentru mine") si o urmaresc cu mare interes. Am corupt si alte persoane sa se uite la aceasta emisiune (ghici ciuperca, cine-i? :) ..... ). Cand am aflat de pe facebook ca azi caravana "Nora pentru mama" se va opri si in Rm. Valcea, mi-am propus sa-i vad pe cei care mi-au captat atentia timp de 5 sezoane. Si, cum nu aveam de unde sa stiu cand voi mai avea o astfel de ocazie, am facut poze cu ei..... 

                                                       Alina (NPM 5), eu si Diana (NPM4)



                                               Cristina si Sergiu (NPM5) si eu in mijloc

                                                            Cristina, eu si Sergiu (NPM5)

                                                                    Cristina si Sergiu (NPM5)

                                                                   Andrei si Valentina NPM 5








                                                                     Alina (NPM5)

                                                                   Andrei si Valentina

                                                                  Valentina, Andrei si eu



                                                                      Alina si eu

Andrei si eu








                                                                           Eu si Valentina



Toti concurentii au fost amabili, sociabili, glumeti. Diana mi-a placut tare mult, m-a imbratisat si am aflat ca Vali, sotul sau, este plecat in Italia. Alina este asistenta medicala si lucreaza intr-un cabinet medical particular. Cristina si Sergiu erau dragastosi unul cu celalalt, s-a vazut ca se iubesc tare mult. Am inteles ca se vor casatori pe 07.07.2012. Am vorbit si cu Andrei, care a fost unul din preferatii mei din concurs. Andrei este un baiat inteligent, frumusel :), educat....Valentina este frumusica foc si nu este prea inalta; de fapt, avem aceasi inaltime, cam 1.60 m. Cam astea sunt informatiile pe care le-am aflat direct de la sursa si sper ca v-ati bucurat sa aflati lucruri noi despre concurentii vostri preferati.

Comentarii

  1. Adelina,fac si eu o mica carcoteala si asa sunt deja convertit.. mi-ai spalat creierul cu aceasta emisiune ...numai am scapare:))
    Auzi ...dar in afara de tine a mai fost vreun fan sa-i inatalneasca pe ,,megastarurile,, de la npm?
    Este cam pustiu prin centru pe acolo,nici tipenie de om,in afara de celebrul ceas, concurenti si cativa trecatori grabiti ,plus tu bineinteles...cam batea vantul prin zona.:))
    Pai ..ia sa fii venit Steaua sa fii vazut atunci ce pui de manifestatie spontana se isca,cum se umplea piata de lume,ieseau pana si vanzatoarele de la la mall sa ia autografe si sa faca poze cu Banel&co.:))
    Te tachinez,Adelina,sunt reusite pozele,imi pare bine ca ti-ai facut pofta si i-ai vazut si ai vorbit cu cei pe care pana acum i-ai urmarit doar la tv.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca au fost ceva oameni, si tineri si oameni mai in varsta. Si-au facut poze cu concurentii, au discutat cu ei, chiar s-au si inscris la emisiune.

    Pai cum, doar eu trebuia sa apar in poze alaturi de preferatii mei... iti dai seama ca trebuia sa apara cati mai putin trecatori pe langa mine, nu? :)

    Si iti dai seama ca nu ai scapat, trebuie sa urmaresti in continuare emisiunea si pe Antena1:)).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!