Vise! episodul 2


Ca sa vedeti ce inseamna visele astea! Tocmai ce am visat despre pensia unchiului meu si am avut alt vis... mai straniu (dar de natura "amoroasa", daca pot spune asta)!

Se facea ca eram la cumparaturi in Kaufland si acolo l-am vazut pe un anumit baiat pe care eu l-am simpatizat candva. L-am tras de mana... "Salut, ce faci?", l-am intrebat eu. El s-a oprit, s-a uitat la mine si a parut placut surprins de schimbarea mea...fizica. Am stat de vorba putin si s-a hotarat sa ma insoteasca la...shopping. Doar ca la un moment dat, a incercat sa ma ia de mana, iar eu am ezitat pentru ca nu intelegeam gestul lui, nu eram sigura ca si el ma simpatizase in acelasi mod in care il simpatizasem eu candva. Interesanta logica putem avea si in vise, nu? Pana la urma, m-a luat de mana si m-a sarutat. Doar ca... mi se parea prea mult dintr-o data, nu intelegeam in vis de ce isi schimbase dintr-o data atitudinea fata de mine. Deci, pot fi rationala si in vis:)). In fine, am terminat shoppingul. Am iesit de mana din supermarket si am plecat usor-usor spre cartierul in care locuiesc eu, doar ca in partea opusa a strazii mele. Asa am ajuns acasa la el, unde m-a prezentat mamei lui. Mi se parea ca totul se deruleaza prea rapid. Si atunci am descoperit de ce se comportase asa cu mine, de ce a fost asa "dragastos" cu mine.

Cand toata "magia" a inceput sa dispara, am descoperit ca respectivul impreuna cu mama lui m-au jefuit si sechestrat in apartamentul lor. Eram tare suparata si nu am inteles de ce a facut asta. Eram disperata, vroiam sa plec de acolo cat mai repede, nu aveam nevoie de atentia lui, imi trecuse. Am reusit sa ii sun pe parintii mei si sa le explic ce se intamplase. Nu imi ramanea decat sa astept sa fiu salvata. Atunci m-am trezit. Eram mirata din cauza visului si ma intrebam de ce visasem asta.

Voi ce ziceti? Astept parerile voastre. Oare sunt eu mai paranormala? Oare voi fi jefuita si sechestrata?!:))

Comentarii

  1. Poate esti, de ce nu? Dar sper sa fi doar semiparanormala.Adica sa se adevereasca doar partea cu mall-ul,baiatul,luatul de mana si pupatul.:)
    Ca sa ma dau si eu un pseudo freud as interpreta ca inca mai ai sentimente pentru cel in cauza dar ti-ai pierdut increderea in el fiindca te-a facut sa suferi.
    Dar stiu ca stai bine la activitatea onirica.un vis pe noapte.bravo.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce e normal si ce e paranormal ? simple notiuni pentru a nu innebuni :). desigur k ai ceva afinitati,doar esti scorpioanca,ce naiba . Tre' sa fim solidari . :))
    Nu cred k vei fi jefuita,decat intamplator,poate. Dar eu nu m,as pune cu tine .

    RăspundețiȘtergere
  3. Simpatice comentariile voastre, mersi mult pentru sfaturi si incurajari. Nightvision...mersi pentru sustinere. Unde-s doi... scorpioni, puterea creste, nu?! :)) Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu, nu creste, Se tripleaza :) Imi face placere sa te citesc ori de cate ori imi aduc aminte.. asa e ,ai vazut ? uneori suntem rationali si in vis. Si e ciudat, nush cum se face, dar in vise mai sunt si limite,de regula..adik nu poti rupe legile fizicii,de exemplu(desi uneori, le poti ocoli).
    Suntem un mister pt noi insine. Salutari din insorita Spanie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu cum e cu visele astea, dar parerea mea este ca ai curaj sa le pui pe blogul personal. Mai ales ca in general blogurile personale sunt citite de catre cei cunoscuti. Si visele sunt ceva ... intim. Mai ales cele de natura "amoroasa". Bravo! Eu nu as fi avut curajul tau!

    RăspundețiȘtergere
  6. Visele sunt doar niste vise, nu deranjeaza pe nimeni. Nu fac rau si nu deranjeaza. Nu am dat nume, nu am strigat in gura mare. Fiecare povesteste ceea ce vrea pe propriul blog.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!