Eu si Zilele Imnului!

Pe 29 iulie 2010 s-au implinit 162 ani de cand s-a cantat pentru prima data "Desteapta-te romane!" (la Rm. Valcea). De peste un deceniu Primaria din Rm. Valcea organizeaza diferite evenimente pentru a sarbatori data la care s-a cantat prima data imnul nostru national. Mai jos puteti vedea pozele facute de mine in perioada 29-31 iulie '10 cu aceasta ocazie deosebita. Pozele vor "vorbi" de la sine.

Primaria din Rm. Valcea





Consiliul Judetean Valcea




Prefectura




Expozitie de masini de epoca



















Parcul Zavoi                   

      



















Indienii ne-au delectat cu cateva cantece minunate





De asemenea, am avut parte si de muzica populara... si hore



Artistii populari si-au expus produsele in Parcul Zavoi












Eu si Denisa, prietena mea





Comentarii

  1. Deci m-ai pus pe blog!!!! Merci mult pentru poze, au ieşit minunat, ca şi cele de aici. Pe mine, din păcate, m-a lăsat bateria, n-am fotografiat mare lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca ti-am facut o surpriza placuta postand pozele cu noi pe blog. Ma bucur ca ti-au placut. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma mai satur sa privesc pozele cu ,,parcul tau" de masini de epoca!Si fotografia cu icoana sculptata in lemn este nemaipomenita!
    Cat despre "voiajul" nostru la Paris, uite ce-ti propun: vindem rolls-royce-ul acela albastru ,ca sa ai si tu un capital cand vei da iama prin boutique-rile frantuzesti,si pana la Paris mergem cu Ford-ul galben din 1913.:))
    Iti dai seama ce senzatie vom face cand vom conduce acea bijuterie de masina pe Champs Elisee?:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua Dra Adelina,
    Rm. Valcea este un oras de munte, curat,cu multe parcuri,cu o arhitectura moderna dar specifica unui oras de munte. Eu am venit la Rm. Valcea in anul 1970 deci...stiu si cum arata orasul vechi. Edilii orasului de atunci ar fi putut sa pastreze macar o parte din orasul vechi ...azi am fi admirat un oras cu doua istorii. Despre RmValcea se spunea ca este un oras linistit "un oras unde nu se intimpla nimic". Acum este un oras modern, dinamic un oras viu daca se poate spune asa. Dra Adelina sa fiti mindra de orasul dvs.EROMANGA

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!