luni, 23 mai 2011

Distractie in Rm. Valcea.....

Pe 20 mai 1388, într-un hrisov emis de domnitorul Mircea cel Bătrân la Mânăstirea Cozia, Râmnicu Vâlcea era pentru prima dată atestat documentar, această dată reprezentând, practic, "certificatul de naştere" al oraşului. 


Data de 20 mai se integrează, astfel, în calendarul evenimentelor importante pentru comunitatea Râmnicului, municipalitatea făcând toate demersurile necesare pentru marcarea ei prin evenimente publice specifice, cu o puternică componentă culturală, în concordanţă cu obiectivele Strategiei Culturale a municipiului Râmnicu Vâlcea 2011 - 2013, aprobată prin HCL nr. 54/2011.

Si acum....

Primaria Rm. Valcea a avut initiativa de a sarbatori 623 de ani de la prima atestare documentara a orasului printr-o serie de manifestari ( a se avea in atentie programul exact al acestora din postarea de mai jos) la care valcenii au participat cu drag si voie buna. Am luat si eu parte la aceste manifestari.... si am facut multe, multe poze.


Biserica Toti Sfintii

Fanfara de la Palatul Copiilor (in Parcul Mircea cel Batran)
Eu, in parcul Zavoi

Eu si unchiulEu si Ana, o amica

Am avut parte si de muzica

 Trupa ImpactTrupa Compact - mi-a placut mult


Me...(in caz ca nu stiti care sunt.... aia mai scunda din stanga)In fata Teatrului Ariel

Directia 5 - au avut succes la public
Sursa: www.niuzer.ro

Un comentariu:

  1. Dar unde te avantai tu asa de razboinica, cu pieptul inainte si cu drapelul tinut vanjos si falnic intr-o mana?:))
    Ca tot ai fost cu Ana, parca ai fi Ana Ipatescu si ai plecat sa declansezi revolutia ca sa-i rastorni pe portocalii astia antipatici de la putere.:))
    Te tachinez Adelina,sunt frumoase fotografiile, seamana cu fotograful!

    RăspundețiȘtergere