Prietenia dintre doua.....bloguri

Acum cateva luni am inceput sa citesc blogul unei prietene, Denisa. Chiar am scris pe blog (Istoria blogului...meu) ca Denisa este "vinovata" de nasterea blogului meu. Sa va spun un mic secret! Verific zilnic blogul Denisei sa vad daca a mai postat ceva si sunt incantata de fiecare data cand citesc o noua postare a ei. Sunt dependenta de blogul prietenei mele. Iar in ultima perioada numai asa comunicam noi doua: una din noi scrie ce i s-a mai intamplat pe blogul personal, iar cealalata ii scrie un mesaj, cealalta raspunde la mesaj si tot asa. Dragii mei, va recomand din suflet sa cititi un blog foarte frumos construit si cu intamplari interesante. Sunt sigura ca va fi pe gustul vostru. Adresa blogului Denisei este: http://www.denisasoare.blogspot.com/ ; dati un simplu click si intr-o secunda veti fi acolo. Lectura placuta!

Ce zici, Denisa? :)) Pupici!

Comentarii

  1. Vaiii, ce mi-ai facut! multumesc frumos pentru PR, dar sa stii ca e "pro bono", eu primesc salariul in rate acu, pe timp de criza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai linistita, pentru prieteni e pe gratis! Nu ii taxez....decat cu cate o postare noua pe blog. Ce zici, e echitabil?!:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!