sahul si oamenii


Sunt pasionata de sah de mai multi ani si de ceva timp joc sah pe http://www.yahoo.com/ . Acolo am intalnit oameni din toate colturile lumii, printre care si cativa romani. Dar, doar cu unul din ei (bucurestean get-beget) am continuat sa joc sah. Bineinteles, el joaca mai bine ca mine si m-a ajutat sa-mi imbunatatesc strategia de joc. Ne sfatuim ce mutari sa facem ca sa castigam impotriva adversarilor de sah. Si ca sa fim siguri de victorie, ne incurajam reciproc: "da-i bataie", "fa-l praf", "fa-l...pilaf" si alte incurajari de bine:)) Dar, amicitia noastra virtuala nu s-a oprit aici.

Destul de des ne salutam pe internet (messenger), discutam diverse subiecte si povestim ce ni s-a mai intamplat. De curand, amicul meu virtual mi-a recomandat sa citesc "Al doile sex", de Simone de Beauvoir. Si pentru ca mi-a spus ca se merita sa citesc cartea, m-am dus croita la biblioteca judeteana si am imprumutat-o. Doar ca exista o problema: mama a pus monopol pe carte si nu am reusit sa citesc un rand din ea. Nu mi se pare corect:(( Si eu vreau sa citesc acea carte! 

Iar de Sf. Mihail si Gavril mi-a trimis un mail foarte original, care m-a facut sa zambesc si mi-a facut ziua mai frumoasa datorita continutului lui. Mersi inca odata!
Vedeti, dragii mei, cateodata, sahul este un mediator intre oameni, nu doar un joc al mintii!

Sunt sigura ca cel despre care povestesc s-a recunoscut deja. Astept doar sa-mi spuna singur ce crede despre postare.

Comentarii

  1. Super hobby! Şi eu jucam mai demult, dar cred că am cam uitat! Acum am făcut o obsesie pentru sudoku :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu joc sudoku, imi place. Un unchi m-a invatat sah cand aveam 11 ani si a devenit o pasiune pt mine!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!