Alte teste!... si raspunsurile lor!

1) Este posibil sa desenati in 25 de secunde un patrat cu 3 linii?
 a) sigur ca da;
 b)  sigur ca nu;
 c) poate in 5 cazuri din 9 incercari;
 d) nu stiu;
 e) nu am suficiente informatii, nu ni s-a predat asta.

RASPUNS: Sigur ca este posibil. Testul va intreba daca puteti desena un patrat cu 3 linii, nu din 3 linii. Deci, desenati un patrat, iar apoi desenati in interiorul patratului 3 linii. V-ati prins de figura?

2) Esti singur in masina si conduci intr-o noapte furtunoasa..., cand treci pe langa o statie de autobuz, unde vezi 3 persoane asteptand autobuzul:

1. o batranica bolnava care pare pe moarte

2. un vechi prieten care ti-a salvat viata

3. iubitul / iubita ideala pe care asteptai de o viata sa il intalnesti.

Pe cine ai lua in masina, daca ar exista posibilitatea ca langa sofer sa stea un singur pasager?

Aceasta este o problema de etica/morala care a fost folosita ca parte a unui interviu pentru o slujba. Poti sa iei batrana, intrucat ea e pe moarte; sau poti sa il alegi pe vechiul tau prieten care ti-a salvat viata, si astfel sa te revansezi. Si totusi, sansa de a gasi partenerul ideal s-ar putea sa nu ti se mai ofere.

Pe cine ai lua cu tine in masina mai mult si mai mult? Alege un raspuns...

1 batranica
2 prietenul
3 iubitul / iubita ideala
4 nu stiu
5 alt raspuns

RASPUNS:  Raspunsul candidatului care a obtinut slujba a fost:
"I-as da cheile de la masina prietenului meu sa o duca pe batrana la spital si as astepta autobuzul alaturi de partenerul ideal"
Uneori, avem mult de castigat daca renuntam la limitarea unei gandiri incapatanate. Nu uita niciodata sa ai o viziune de ansamblu.

3) A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei s-au intalnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au casatorit. Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a fost deasemenea perfecta.

Intr-o seara de Craciun, in care ningea puternic, aceasta pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe, cand la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii care se pare ca avea o pana. Era... Mos Craciun cu un sac plin de cadouri. Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii care asteptau cadourile, l-au invitat pe Mos Craciun in masina pentru a merge impreuna sa imparta cadourile. Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si cei trei au avut un accident.

Unul singur din cei trei a supravietuit. Cine? Gandeste bine mai intai si abia apoi alege un raspuns...

1 femeia

2 barbatul

3 Mos Craciun

4 nu stiu

5 alt raspuns

RASPUNS:  Bine-nteles ca femeia perfecta. Ea este singurul personaj dintre cele 3 care exista intr-adevar. Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista... si ce sa mai zicem de barbati perfecti... Pt. femei, povestea se termina aici. Barbatii vor citi in continuare, mai jos....




Puncte bonus pt. barbati: Daca Mos Craciun si barbat perfect nu exista, inseamna ca femeia a condus. Ceea ce explica de ce s-a si intamplat accidentul!
 

Si inca ceva: daca esti femeie si ai citit si restul povestii, asta mai demonstreaza inca o chestie: femeile nu fac niciodata ce li se spune!

V-au placut?

Comentarii

  1. hai ca intru si eu in joc!
    1)patrat cu trei linii nu stiu sa existe
    2) as lua batranica, pana la urma...oscilez intre ea si prieten. nu cred ca mi-as da seama de iubitul ideal din mers, pe furtuna!
    3)am ami citit asta, sa vedem daca imi amintesc bine....a supravietuit barbatul, caci mos craciun si femeia ideala nu exista (misogina explicatie :P)

    RăspundețiȘtergere
  2. aoleu..ce e cu atata logica ? uitam sa mai simtim de atata gandit :)

    RăspundețiȘtergere
  3. 1)Linie in sensul de rigla, instrument din penarul elevului.a)sigur ca da.

    2)Il las pe prieten sa fie sofer si sa o duca pe batranica la spital,iar eu raman in statie cu femeia visurilor.

    3)Mos Craciun! restul sunt personaje imaginare din telenovele:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca v-ati prins in joc. Va promit ca pe viitor voi mai posta astfel de teste!

    Apropo, pentru cititorii de gen masculin.... inca o data s-a dovedit ca barbatul perfect nu exista!!!! :)) Sa nu va aud ca spuneti: "te contrazic, eu sunt barbatul perfect", ca nu va cred!!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca luam femeia perfecta in masina, mi-ar fi taxat imediat gestul de a abandona o batrana bolnava. Daca iau prietenul, o sa imi zica prieteneste o viata intreaga ca ce bou am fost ca nu am luat bunaciunea. Daca iau batranica, imi umplu masina de sange sau de microbi...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!