Gripa porcina!

In decembrie m-am vaccinat! De doua ori! Am facut obisnuitul vaccin antigripal, dar si pe cel impotriva gripei porcine. Asta s-a intamplat inainte de Craciun '09, pe 23 decembrie. Pana acum, nimic rau, nu am murit din cauza lor. Ba chiar, mi-a prins bine vaccinul antigripal, la cat am stat prin frig... sigur as fi racit pana acum.

Dupa un timp, pe toate televiziunile se vorbea despre moartea lui Tony Tecuceanul, actorul de la Cronica Carcotasilor. Si m-am dus cu mama si fratele ei sa se vaccinezi si ei. Mama, ce era acolo, la usa medicului!!!! Pur si simplu, pacientii formasera o coada, ca la paine. Cand am vazut acea coada, am ramas masca. Si am stat la usa.... cam 4 ore si in cabinet vreo inca vreo 20 de minute. Mi s-a parut enorm, doar pentru un vaccin. Am plecat turmentati toti 3 de acolo.La mine,vaccinarea a durat doar 10 min si asta ca am mai barfit impreuna cu medicul meu de familie (eu si mama avem medici de familie diferiti).

Dar, vorba lui Mircea Badea: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comentarii

  1. gripa..aoleu..asta mai imi trebuie . Aici, nu se aude ink nimic . Sa speram k nu ajunge :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuia sa te vaccinezi! Dupa mintea mea este doar praf in ochi si un alt mod de a cheltui banii nostri. Mai bine ne intarim sistemul imunitar si mai vedem apoi ce se intampla.
    Am auzit si eu de cozile alea... Nu mi-a venit sa cred ca oamenii pot avea incredere oarba in ceea ce spun autoritatile. Sa nu ma intelegi gresit! Nu sunt vreun revolutionar, dar ma gandesc mult inainte de a lua o decizie de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pt Nighty si Robert:

    Nighty, si eu sper sa nu ajunga gripa si la voi. Apropo, ce s-a intamplat cu orizont-crepuscular? De ce l-ai sters? Imi placea acel blog. Sunt sigura ca si acesta imi va face o impresie buna! Spor la lucru! O rugaminte am si eu, si anume: spune-mi si mie numele tau:))

    Robert, nu te contrazic, autoritatile ne pot duce cu zaharelul.
    Eu sunt mai sensibila la raceli si nu e prima data cand fac vaccinul antigripal si mi-a prins bine. Iar cel impotriva gripei porcine... recunosc ca mi-a fost putina teama de aceasta boala; am avut ceva dubii si in legatura cu vaccinul, dar in urma discutiei cu medicul l-am facut. Nu am avut probleme pana acum, inca nu am murit din cauza lui:)).

    Multa sanatate amandoura!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu mi-am facut vaccinul si nici nu o sa-l fac.Cred ca am o fobie la ace si imi este groaza sa fac injectii.Si in plus de asta de ce sa-l fac? La cat sunt eu de "atragator" si "apetisant" sunt sigur ca si virusii fug de mmine:))
    Ati stat mai bine de patru ore la coada pentru vaccin? Aici recunosc ca ati avut o rabdare de titani! Eu nu as fi rezistat mai mult de o ora.
    Sper sa fi meritat si sa fiti ocoliti de gripa!
    Apropo,ia uite cati cititori ai! Asa ca daca nu o sa mai scrii o sa ai si tu cativa pe constinta!:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar deloc, gandeste-te ca la inceput eram doar eu.... iar acum o sa ai mai multi bloggeri pe constinta; deci o sa trebuiasca sa te pui pe treaba si sa scrii cat mai repede:)).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!