Praf in ochi!

La parterul scarii unde locuiesc sunt doua spatii comerciale. De-a lungul timpului, aici au fost un coafor, un second hand, un magazin cu haine noi, o agentie imobiliara si un magazin de raparatii gsm. Din toamna, s-a deschis un magazin nou. Nu stiam ce e acolo, deasupra scria HERBAL SHOP (spice shop); initial am crezut ca s-a deschis un plafar, ceva. Dar tot nu eram convinsa, vedeam intrand in acest magazin doar tineri, golansi si cateodata, cateo fata. Asa ca am devenit din ce in ce mai curioasa. Intr-o seara am intrat in firma si am intrebat pur si simplu ce se vinde acolo.

"Nu va suparati, am vazut din afara ca aveti niste cutiute sau plicutele aranjate frumos pe rafturi. Chiar m-as bucura sa fie un plafar aici, sunt o clienta fidela a produselor naturiste si a ceaiurilor".... am inceput eu discutia
"Nu, nu este un plafar!", imi spune baiatul de acolo.
"Nu?! Dar ce vindeti?", intreb eu mirata, doar vedeam in fata mea niste plicute.
"Nu este pentru consum uman", a incercat sa ma lamureasca baiatul acela.
"Nu e pentru oameni? Dar pentru ce, atunci? Pentru animalute?", intreb eu si mai mirata. (Nu e asa ca sunt blonda sub acoperire?).
Baiatul mi-a raspuns ca da si eu mi-am dat seama de comicul situatiei, realizasem ca, de fapt, bietele animale nu aveau nicio legatura cu acele produse. De fapt, acolo se vand... prafuri usoare.

Zilele acestea s-a discutat foarte mult la TV despre aceste prafuri usoare, despre actiunea lor asupra corpului uman. Si asa m-am decis sa scriu despre magazinul de la parterul scarii mele. Praf in ochi pentru tinerii care nu mai stiu ce sa faca cu banii si sanatatea lor!

Comentarii

  1. Mie imi place ce denumiri confuze, de pacaleala pun acestor magazine.Auzi tu,cica "coffee shop".Adica ce..acolo poti sa bei si tu o cafeluta?Ce parsivi sunt.! Daca tot este mistocareala sa le spuna ca-n B.D:prafuri pentru mama mare.:))
    NU DROGURILOR!

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde este magazinul asta ? Si eu sunt din Rm Valcea, dar habar nu am sa existe asa ceva...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!