Vise!


Aseara am visat! Nimic neobisnuit pana aici, nu? Dar cam ciudat visul.
Am visat ca a decedat un unchi al meu :(. Eram suparata din cauza acestei vesti, desi nu-l vedeam pe unchiul meu... de-a dreptul decedat. Si culmea, stiti care era problema noastra in vis? Nu atat moartea lui, cat pensia!!!! :)) Da, pensia lui! Un alt unchi pretindea ca ultima pensie a celui mort i se cuvine lui. Iar eu protestam, ii spuneam ca e lacom, ca nu e drept, ca pensia trebuie impartita, ca lui nu ii vom da nimic si tot felul de chestii. Eram cam bulversata dupa ce s-a terminat visul.

Uitasem de vis si probabil nu mi l-as fi amintit daca unchiul in cauza nu ne-ar fi vzitat azi si in treacat nu ar fi zis: "astept sa-mi vina pensia":((. In acel moment tocmai vroiam sa deschid frigiderul. Am ramas pur si simplu blocata... imi amintisem de vis. M-am dus ca un glont in sufragerie spunand: "stiti ce am visat azi-noapte?" Unchiul meu s-a amuzat, mama s-a suparat putin, apoi am ras toti de vis. "Mi-a murit moartea", a decretat unchiul meu.

Comentarii

  1. :) dap. asa se zice, k i,a murit moartea. Se pare k nu e de rau knd visezi moarte..spun astia mai batrani. io, unu' nu ma pronunt.deokmdata

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai eu iti urez vise frumoase....cu cine vrei tu si mataluta ai vise despre pensii?:))Baremi daca ar fi fost berlusconi in vis(ca ala ar avea pensia babana si in euro.)::))
    Eu sunt zero la vise pe anul asta.Poate am noroc si primul o sa fie cu monica.::))

    RăspundețiȘtergere
  3. Se spune ca majoritatea viselor au legatura cu preucuparile noastre, cu ceea ce ni se intampla in prezent sau ni s-a intamplat. Si eu am constatat asta. Va doresc sa aveti vise frumoase.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!