2 ani de atunci....

Era gata-gata sa uit sa scriu tocmai despre asta.... Acum cateva minute mi-am dat seama ce zi este astazi: 24 MAI... Pe 24 mai 2009 am fost neatenta, am alunecat pe o bordura si m-am ales cu o dubla fractura la piciorul stang, ceea ce a dus la imobilizarea mea la pat pentru o luna si jumatate si o perioada de recuperare si fizioterapie care a durat si ea ceva timp.... Tocmai s-au implinit 2 ani ... In acea perioada de ajutor mi-au fost un cadru metalic si o carja, pentru a-mi facilita deplasarea cat de cat.

Doar ca eu sunt mai ghinionista din fire... Anul trecut, dorind sa slabesc, m-am gandit sa fac exercitii fizice si am inceput sa sar coarda, doar ca eu am facut cam mult efort decat trebuie dintr-o data si am facut o entorsa de toata frumusetea, tot la piciorul stang.... iar fizioterapie, iar mers mai greoi etc., etc.

Piciorul stang, greu incercat in ultimii 2 ani de neatentia mea, acum este bine, iar eu ma feresc sa mai fac efort, exercitii fizice si am grija pe unde calc...

Aveti grija de piciorusele voastre!

Comentarii

  1. Pe 24 mai 1989 Steaua juca a doua finala a Cupei Campionilor Europeni si o pierdea cu 4-0.
    Dupa fix 20 de ani, pe 24 mai 2009, Adelina nu este atenta cand se duce sa arunce un cotor de mar la cos si o bordura o faulteaza violent.
    Este plina de ghinion aceasta data,amandoi avem amintiri neplacute legate de aceasta zi!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!