Vanity fair - Balciul desartaciunilor

Cat traim, viata ne duce pe cele mai nebanuite cai. Fiecare din noi ne facem planuri, avem idealuri; dorim sa ne gasim iubirea, sa iubim si sa fim iubiti, sa avem un servici care sa ne asigure un trai fara griji, sa avem copii, sa fim inconjurti de cei dragi, sa calatorim, sa cunoastem cat mai multe lucruri etc., etc. Vrem sa facem cat mai multe in viata asta pamanteasca. Cateodata ne certam ca chiorii pentru niste prostii si nu realizam nimic. Sau trecem pe langa lucrurile cu adevarate importante fara sa ne pese. Ori uitam sa ne mai bucuram de lucrurile simple ale vietii.

Doar ca uitam de cea mai importanta persoana din viata noastra, de Dumnezeu. Oare suntem asa de preocupati cu lucrurile materiale incat sa uitam de Cel care ni-a dat viata? De curand, eu am inceput sa citesc in Biblie, trebuia sa fac asta mai de mult. Si stiti ce bine ma simt? Stiu ca daca respectam cuvantul Domnului, devenim mai intelepti si cele enumerate mai sus vor veni singure.
Cu Dumnezeu alaturi, toate celelalte se rezolva, nimic altceva nu mai conteaza. Totul va parea mult mai usor! Trebuie doar sa vrem.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!