ceasul rau


O zi de duminica din mai 2009 si mare plictiseala. Prietenele mele erau toate ocupate, parca se vorbisera... nu aveam cu cine iesi in oras.

Asa ca pana la urma i-am propus mamei o plimbare in parcul din apropiere.... Atunci, culmea... au inceput sa ne sune telefoanele ca "nebunele"... eram cautate:)) Dupa incheierea discutiei, am servit un strudel bun, cumparat de la pizzeria din parc si un mar verde.... pe care il luasem de acasa. Am papat marul si m-am dus sa arunc cotorul la cosul de gonoi. Ma intorc si... fac un pas gresit, alunec exact langa banca unde ma asezasem cu mama, cad cat sunt de mare (1.60m) si incep sa ma vait: "au, au, au". Mama da sa ma ridice, dar... in zadar, nu puteam. Dupa ce am stat pe jos putin, am reusit sa ma asez pe banca si atunci am onservat ca mi se umflase laba piciorului. Ma uit mai bine, dar umflatura tot acolo era, deci nu mi se paruse:((. Cand m-am ridicat, piciorul stang ma durea foarte tare, nu puteam sa calc cu el. Asa ca in 5 min am ajuns la urgente, unde am asteptat la coada ca sa mi se faca o radiografie si surpriza... DUBLA FRACTURA. Am crezut ca fac infarct!!!! M-am ales cu un gips tare frumos si cu "recomandarea" asistentului ca o sa stau vreo 3 saptamani la pat.

Deci, am plecat sa ma plimb si am ajuns acasa cu un picior in gips. Drept amintire, mi-am pozat "semnul de buna purtare" si mi-am propus sa fiu mai atenta pe unde calc.

P.S.: Voi posta si alte intamplari legate de aceasta perioada.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!