intalnire cu "invitatie"


S-a intamplat in 2008.....

Ma indreptam spre casa cand m-am intalnit cu Ramona, o fosta colega de scoala generala cu care am ramas in bune relatii. La un moment dat imi zice: "Mihaela, am pus-o de o nunta". Ma uit la ea putin incruntata, nu intelesesem bine ce imi spusese. "Da, pai cine se marita? La cine te duci?", intreb eu.

Si am vazut ca incepe sa rada cu pofta. "Eu ma marit, sa pui bani la ciorap ca esti invitata":)). Am ras si eu cu pofta de comicul situatiei si am inceput sa o "interoghez" despre viitorul sot (cine e, de unde pana unde, ce lucreaza, cati ani are, e serios etc., etc), parca eram o soacra. "Pai, Miha, ai uitat? Ti-am zis ca ies cu un baiat. Am fost colegi de servici." "A, da?", eu mirata. Se pare ca memoria imi juca feste, mi-aduceam aminte doar franturi.

Bineinteles ca m-am dus la nunta ei, doar ca singura... in urma cu o luna ma despartisem de prietenul meu de atunci. Noroc ca mama Ramonei ma cunoaste de atatia ani (de vreo 20 ani, din cls. intai) si nu m-a lasat singura, am stat alaturi de dansa la masa. M-am pozat cu mireasa, iar la final, am prins buchetul:)). Eram asa incantata.

Iar in primavara lui 2009 familia celor 2 porumbei s-a inmultit cu o fetita. E o scumpete, Ramona o scosese la plimbare cand am vazut-o pentru prima data. Si am aflat ca o cheama Mihaela Adriana:) Asa, asa, "Mihaela", ca pe mine, se putea in altfel?!:)

Sa le traiasca fetita si sa fie fericiti!

Comentarii

  1. Is there any way I can read your post in English? I am also an economist and would like to follow your blog.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Povestea vietii mele!

Multumiri de Martisor!

Doctor fara voie!